texas bowling
 

DESPRE NOI

  Cele  27 mese de biliard fabricate de Brunswick Billiards - cel mai mare producator, in doua modele diferite:Gold Crown III si Centurion, si o masa de snooker Riley  ofera clubului o nota de finete si o notorietate de care se bucura inca de la inceputurile sale, cand se numara printre singurele cluburi de bowling si biliard din sud-estul Europe.

  De asemenea o alta experienta placuta ce poate fi traita este COSMIC BOWLING .Tehnologia patentata de BRUNSWICK, care face ca pista si bilele sa straluceasca la lumina UV se gaseste si in CLUB TEXAS.

  Mesele de ping pong reprezinta o alta atractie care scoate la iveala spiritul de invingator al fiecarui jucator in parte.

  De asemenea jocurile electronice de o varietate larga,  unele avand si premii te fac sa revii si sa vrei sa iti mai incerci abilitatile.

 

BOWLING

COSMIC BOWLING

COSMIC BOWLING, o exeprienta de neuitat. Tehnologia patentata de BRUNSWICK, care face ca pista si bilele sa straluceasca la lumina UV se gaseste si in CLUB TEXAS.

 

In clubul Texas exista 27 mese de biliard fabricate de Brunswick Billiards - cel mai mare producator, in doua modele diferite:Gold Crown III si Centurion, si o masa de snooker Riley.

Din categoria meselor de competitie, Gold Crown IV este o masa de talie mondiala, creeata pentru cei care doresc cea mai buna calitate. Aceasta masa este alegerea jucatorilor profesionisti si performantele ei sunt recunoscuta peste tot in industria biliardului.

Chiar daca este un model popular, la Dakota nu vedem nici un compromis intre pret si performata. 
Proiectata la aceleasi standarde ca toate modelele Brunswick, Dakota este exact masa care da distractiei un nou sens.

 
CONTACT 

Club Texas organizeaza petreceri de zile onomastice , petreceri organizate de firme pentru angajati , petreceri pentru copii intre 3 si 15 ani ! Nu percepem taxa de rezervare a locatiei , permitem sa se aduca din exterior pizza si tortul , bauturile fiind cele oferite la barul Clubului Texas , se accepta ca organizatorii petrecerii sa aduca DJ propriu! Pentru rezervari petreceri sunati la 0769917415.

Rezervarile la bowling si snooker se pot face telefonic la numarul 0769 917 415.

Stimati clienti, completarea formularului de contact online nu inseamna ca aveti rezervarea confirmata. Sistemul nu permite vizualizarea online a pistelor de bowling libere. Va rugam sa ne lasati si un numar de telefon, si va vom contacta noi, prin email sau telefonic pentru a confirma rezervarea.

 

PROGRAM : L - J : 12:30 - 21:00

                   V - S - D : 11:30 - 21:00

  • Facebook Social Icon

Tel: 0769 917 415 | clubtexas18@yahoo.com